20okt

Over ons

Oostveen Machinetechniek is eind 2008 opgericht door Edwin Oostveen.
Het bedrijf verkoopt, verhuurt, onderhoud, repareert, modificeert en keurt alle soorten machines die in de afbouw gebruikt worden zoals gipsspuiten(PFT Ritmo, PFT G54, PFT G5 Caddy, PFT G4), spackspuiten, airless-spuiten(Graco Ultra Max, PFT Samba), mixers, heaters, vloerpompen enzovoorts.
Ook voor de verkoop van gipsspuit onderdelen, spackspuit onderdelen en airless onderdelen kunt u bij ons terecht.

Oprichter Edwin Oostveen heeft een ruime ervaring van circa 15 jaar opgedaan als monteur en later als afdelingsmanager machinetechniek bij Knauf BV. en weet als geen ander hoe belangrijk het oplossen van storingen of onderhoud van machines voor u is.

Service staat bij ons hoog in het vaandel vandaar dat alle machines op de bouw worden afgeleverd inclusief instructie en demonstratie.
Tevens bieden wij ook service contracten aan voor u machines, hiermee word de inzetbaarheid van u machines vergroot.

Oostveen Machinetechniek is sinds september 2008 service dealer van Knauf, PFT, Graco en Wagner.
Daarnaast leveren wij ook andere merken zoals Hama, Schoonewil, Heboma, Airlesco en Titan. Staat uw merk er niet tussen? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Na enkele jaren als Knauf Partner mag Oostveen Machinetechniek zich vanaf april 2015 Knauf Premium Partner noemen. Deze deelname maakt een nog intensievere samenwerking met Knauf mogelijk met als doel een duurzame groei. Als 1 van de 3 Premium Partners in Nederland ontvangen wij op diverse gebieden exclusieve voordelen, voordelen waar u als klant mee van profiteert.

Sinds 2023 heeft Edwin Oostveen zijn dochter zich aan het bedrijf toegevoegd! Edwin en Candy Oostveen staan met veel plezier voor u klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *