Over Ons

Oostveen Machinetechniek is opgericht door Edwin Oostveen in 2008. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie, modificatie en keuring van diverse machines die gebruikt worden in de afbouwsector, zoals gipsspuiten (PFT Ritmo, PFT G54, PFT G5 Caddy, PFT G4), spackspuiten, airless-spuiten (Graco Ultra Max, PFT Samba), mixers, heaters, vloerpompen en meer. Tevens bieden wij ook een ruim assortiment aan onderdelen voor gipsspuiten, spackspuiten en airless-spuiten.

Met een achtergrond van circa 15 jaar als monteur en later als afdelingsmanager machinetechniek bij Knauf BV, begrijpt oprichter Edwin Oostveen het belang van het oplossen van storingen en het onderhoud van machines.

Bij Oostveen Machinetechniek staat service hoog in het vaandel. Daarom bezorgen wij al onze machines persoonlijk op de bouwplaats, inclusief een uitgebreide instructie en een sprankelende demonstratie. En om de inzetbaarheid van uw machines te vergroten, bieden wij ook servicecontracten aan. Zo kunt u altijd rekenen op een feilloze werking.

Sinds september 2008 zijn wij officieel erkend als service dealer van toonaangevende merken zoals Knauf, PFT, Graco en Wagner. Daarnaast leveren wij ook andere merken zoals Hama, Schoonewil, Heboma, Airlesco en Titan. Mocht uw gewenste merk er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

In april 2015 zijn wij met trots benoemd tot Knauf Premium Partner, na enkele jaren als Knauf Partner te hebben samengewerkt. Deze benoeming stelt ons in staat om nauwer samen te werken met Knauf en te streven naar duurzame groei. Als een van de drie Premium Partners in Nederland genieten wij exclusieve voordelen, die wij graag met u delen.

En we hebben fantastisch nieuws! Sinds 2023 heeft de dochter van Edwin Oostveen zich bij het bedrijf gevoegd. Edwin en Candy Oostveen staan met veel plezier klaar om u te helpen en maken wij uw machinedromen waar!